Kanye West vissza akarja szerezni Kim Kardashiant - ifaktor
Kanye West
Úgy tűnik, hiába mondták ki hivatalosan is már lassan egy éve Kim Kardashian és Kanye West válását, a rapper képtelen a tovább lépésre.


Kanye West egy hálaadás alkalmával tartott eseményen vallott őszintén az érzéseiről. Elárulta, hogy vissza szeretné szerezni családját, mert szerinte ez Isten akarata. Tisztában van vele, hogy sokat hibázott a házassága alatt, de kész változtatni a dolgokon. A rapper végig Kimmel való közös becenevére hivatkozott, ami a Kimye.

Sokan nárcisztikusnak és önzőnek tartják a rappert, ugyanis ő is már több szupermodellel randizott a válásuk óta – köztük például Irina Shaykkal is – mégis most, hogy úgy tűnik, Kim boldog párkapcsolatban van áll elő Kanye ezzel a vallomással.

„Kimye olyan narratívát hozott létre, amely nem az a narratíva, amit Isten is szeretne. Isten azt akarja, lássuk meg, megjavulhatunk-e ebben a kapcsolatban. Hibákat követtünk el mindketten. Sok olyan dolgot tettem a nyilvánosság előtt, amit férjként nem szabadott volna. De ma nem tudtam, hogy mikrofon előtt leszek, de mégis itt állok, és kész vagyok megváltoztatni ezt a narratívát. Haza kell találnom. Ha a gonoszság el tudja tőlem választani Kimye-t, akkor családok milliói azt fogják érezni, hogy a válás egy rendben lévő dolog. Ám ha Isten összehoz Kimye-vel, azt ugyanúgy milliók fogják érezni. Látják majd, hogy le lehet győzni a válás nehézségeit, a traumákat, amelyekkel az ördög akar minket nyomorba taszítani"

-mondta a rapper a hálaadás alkalmából tartott rendezvényen.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!