Mit tegyél, hogy a karácsony illata járja át az otthonod - ifaktor
karácsonyi gyertya
A karácsony hangulata sokszor nem érkezik meg magától, néha rá kell egy kicsit segítenünk, főleg szenteste. Elhoztunk pár tippet, amelyek segítségével eléred, hogy aki belép az otthonodba egyből érezni fogja a karácsony illatát.


Illóolajok, füstölök, gyertyák

Kimondottan kapható illóolaj, amely a karácsony szelleme nevet viseli. A boltokban a különböző illatú füstölőknek pedig csak a képzelet szabhat határt. Karácsonykor érdemes esetleg narancs, alma-fahéj vagy fenyő illatút venni.

Szárított gyümölcsök, fűszerek

Az évnek ebben az időszakában kapható gyümölcsök tökéletes vitaminpótló hatásuk mellett, szép díszként is funkcionálhatnak. Ilyen például az almába, vagy mandarinba szurkált szegfűszeg. Helyezd el a lakás egy pontján és pillanatokon belül megérzed az illatát.

Sütemény vagy forralt bor

Tény, hogy karácsonykor sokkal többet nassolunk, de ez az ünnep velejárója. Nyugodtan próbálkozhatunk, akár új receptekkel is, hiszen, ha sikerül akkor, egy újabb szuper süteménnyel lesz több az asztalon, ha pedig esetleg az íze nem is tökéletes, legalább finom illat fogja átjárni az otthonunkat. A forralt bor esetében viszont, ha a kész boltit választjuk, ha saját kezűleg készítünk szinte lehetetlen elrontani.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!