Három különleges karácsonyi asztaldísz ötlet - ifaktor
Karácsonyi dekoráció az asztalon

A dekoráció nagyon is fontos része a karácsonynak, hiszen sokszor ez hozza meg igazán a hangulatunkat az ünnephez. Most elhoztunk nektek három karácsonyi asztaldísz ötletet, ha elakadtatok volna a terítésben.Adventi koszorú

Igaz már jóval szenteste előtt el kellett ezt a koszorút készíteni vagy megvenni. Ettől függetlenül, nyugodtan beszerezhetitek most is, hiszen néhány adventi koszorún van egy ötödik gyertya is, amelyet karácsony estélyén gyújtanak meg.

Tobozokból minikarácsonyfa

Ha őszi vagy téli sétátok során megfelelő mennyiségű tobozt gyűjtöttetek, akkor egy ragasztó pisztoly segítségével ezt a díszt ti is el tudjátok készíteni. Az aljára szépen sorba helyezitek a tobozokat és felfelé haladva egyre kevesebbet raktok egymásra. Ezután önthettek rá csillámport vagy le is festhetitek fehérre. Egy tippünk ennél a dísz elkészítésekor, hogy a tobozok köze rakjatok egy-két díszgömböt is, nagyon fel fogja dobni.

Mézeskalács házikó

A mézeskalács házikó elkészítése nem csak kézügyességet, de konyhai jártasságot és kreativitást is igényel. De mikor, ha nem most kísérleteznétek ezzel a finomsággal?

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!