Örökifjú: Karate Kölyök sztárja, Ralph Macchio 60 éves lett - ifaktor
William Zabka és Ralph Macchio öltönyben.
Ralph Macchio legismertebb alakítását egyértelműen Daniel LaRusso szerepében nyújtotta a Karate kölyök-filmekben és a Cobra Kai című sorozatban.


Macchio a Karate Kölyökben háromszor is eljátszotta LaRusso karakterét és mindhárom film sikeresen is teljesített. Ezután még kapott néhány szerepet nagyobb költségvetésű filmekben, de huzamosabb ideig nem szippantotta be Hollywood.

A napokban töltötte be 60. születésnapját a színész, de kinézetre ezt biztosan senki nem mondaná meg róla.

Macchio szerepelt több tévésorozatban is – gyakran saját magát alakítva –, valamint a Dancing with the Stars-ban is kipróbálta magát, ahol remek tánctudásával lenyűgözte az amerikai tévénézőket.

Napjainkban ismét gyakran láthatjuk a képernyőn, hiszen az eleinte csak a YouTube-on futó, de később a siker láttán a Netflix által megvásárolt, Cobra Kai című sorozatban főszereplőként lubickol ismét Daniel LaRusso karakterét. A sorozat az 1984-ben bemutatott első rész után 34 évvel játszódik, a főszerepben ismét Ralph Macchio (Daniel LaRusso) és William Zabka (Johnny Lawrence) látható, immár felnőttként. A történt szerint Johnny (Zabka) újra megnyitja egykori dódzsóját, a Cobra Kai-t és eközben fiatalkori rivalizálása is újraéled Daniellel.

Visszatérve a korára: a sorozatban is maximum egy 40-es éveiben járó karatemestert néznénk ki belőle...

Az epizódokban számos utalás történik az eredeti filmekre és több korábbi szereplő is visszatér a képernyőre. Idén decemberben már a negyedik évada jön a sorozatnak és váratlan fordulatokból, valamint humorból vélhetően ezúttal sem lesz hiány.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!