A következő ünnep a Karácsony - így hangolódj rá - ifaktor
A következő ünnep a Karácsony - így hangolódj rá
red lighted candle on brown wooden frame
Photo by Mariana B. on Unsplash

A következő ünnep a Karácsony - így hangolódj rá

Tudjuk, igen. Ma még csak november elseje van és Mindenszentek. Azonban tudtad, hogy a következő ünnep ezután már a Karácsony? Talán mondhatjuk, hogy az év legszebb ünnepe, úgyhogy sosem lehet elég korán elkezdeni rá a felkészülést. Íme néhány tipp, hogy hogyan.


Ha igazi Karácsony és tél fanatikus vagy, akkor nagy valószínűséggel te is már alig vártad, hogy elérkezzen a november, hiszen az már csak egy hónappal jár az ünnep előtt. Ez az időszak az igazi készülődésről szól. Így kezd.

Lista

Ha nagy a család, akkor érdemes listát írni és már most elkezdeni ötletelni, hogy kinek milyen ajándékot szeretnél adni decemberben. Ha készen vagy a listáddal, akkor pedig nyomás a boltokba, még az óriási tömegnyomor előtt beszerezni a listán szereplő tételeket. Hidd el, a boltok már most tele vannak ünnepi kínálattal.

person writing on a book Photo by Cathryn Lavery on Unsplash

Gyertya

Talán idén a nagy gyertya fanatikusok se kezdték el már szeptemberben égetni a gyertyáikat, hiszen kint ragyogó napsütés és legalább 20 fok volt. Így annyira nem hangulatos. Azonban most, hogy már egyre korábban sötétedik és az időjárás is hűvösebbre fordult, egy-egy illatos gyertya és annak lángja szuper hangulatot varázsolhat otthonodba.

lighted candle in the dark Photo by Joyce G on Unsplash

Dekorálás

A Karácsonyfán kívül számtalan téli dekorációval fel lehet dobni a lakást. Ha a Karácsonyra való hangolódás a célod, akkor ezeket már most elkezdheted. A fenyőtobozzal és a magyallal se spórolj! Dekorálás közben, ha senki se hallja, akkor akár már egy két karácsonyi zenét is lejátszhatsz, de csak titokban! Nehogy kinevessenek!

two green-leafed potted plants Photo by Alisa Anton on Unsplash
white ceramic mug with brown and white liquid inside Photo by Katie Azi on Unsplash

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!