A karácsonyi slágerfelelős: Ariana Grande & Kelly Clarkson - ifaktor
Ariana Grande és Kelly Clarkson összevágott képen

Kelly Clarkson egy teljes karácsonyi albummal hangolódik az ünnepekre, de az egyik számban Ariana Grande is helyet kapott. Zseniális lett!


A karácsony már teljesen a nyakunkon van. Pláne akkor, ha Kelly Clarkson vagy Ariana Grande rajongó az ember. Clarkson egy teljesen új, egyedi, karácsonyi hangulatú albumot dobott piacra, amit szeptember óta promózott. A „When Christmas Comes Around" albumban hallhatunk egy olyan dalt, ami azonnal December 24-25-re repít mindannyiunkat.

„Santa Can't You Hear Me". Ez a szám címe és szimplán azt hallhatjuk benne amit várhatunk két ilyen kaliberű énekesnőtől. Gyönyörű magas hangokkal és elképesztő erővel kérdezik az amerikai hagyományok szerinti télapót, hogyan kaphatják meg azt, amire vágynak?

Alig várjuk, hogy a karácsonyi elképesztő ételek és hangulat mellé betegyük ezt az albumot és nyugalom szálljon lelkünkre.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!