Híres színészekkel jön az új magyar karácsonyi nagyjátékfilm - ifaktor
Nagykarácsony filmben jelenet lány ül a villamoson sapkában

Már az előzetes is megjelent ahhoz a karácsonyi filmhez, amelyikben egy képernyőn láthatjuk majd Csuja Imrét, Scherer Pétert és Hernádi Juditot is.


Ha Te is várod a karácsonyt, akkor most egy nagyon jó híre van a magyar filmes világnak számodra. A tervek szerint ugyanis november 25-én mutatják be Tiszeker Dániel legújabb filmjét, a „Nagykarácsony"-t. Akikkel pedig életre keltik a csodás történetet, nem mások, mint a magyar filmipar ikonikus nevei.

Ez a történet egy sikeres tűzoltóról szól, aki elhatározta, hogy megkéri barátnője kezét, azonban az egész sztori rosszul sült el és a férfi élete egyenesen romokban hever. Viszont karácsony van és sosem szabad lebecsülni az ünnepek erejét! Ebben a romantikus vígjátékban olyan nevek szerepelnek, mint Csuja Imre, Scherer Péter, Hernádi Judit, Pokorny Lia, Szabó-Kimmel Tamás, Ötvös András…

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!