Híres színészekkel jön az új magyar karácsonyi nagyjátékfilm - ifaktor

Már az előzetes is megjelent ahhoz a karácsonyi filmhez, amelyikben egy képernyőn láthatjuk majd Csuja Imrét, Scherer Pétert és Hernádi Juditot is.


Ha Te is várod a karácsonyt, akkor most egy nagyon jó híre van a magyar filmes világnak számodra. A tervek szerint ugyanis november 25-én mutatják be Tiszeker Dániel legújabb filmjét, a „Nagykarácsony"-t. Akikkel pedig életre keltik a csodás történetet, nem mások, mint a magyar filmipar ikonikus nevei.

Ez a történet egy sikeres tűzoltóról szól, aki elhatározta, hogy megkéri barátnője kezét, azonban az egész sztori rosszul sült el és a férfi élete egyenesen romokban hever. Viszont karácsony van és sosem szabad lebecsülni az ünnepek erejét! Ebben a romantikus vígjátékban olyan nevek szerepelnek, mint Csuja Imre, Scherer Péter, Hernádi Judit, Pokorny Lia, Szabó-Kimmel Tamás, Ötvös András…

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!