Kárpáti Rebeka büszkén vállalja ezeket a bőrhibáit - ifaktor
Kárpáti Rebeka bézs ruhában ül

A népszerű sztár, Kárpáti Rebeka Instagram-oldalán mutatta meg követőinek bőrhibáit, amiket büszkén vállal, filterek és szerkesztések nélkül.


Kárpáti Rebeka három fotót is megmutatott követőinek bőrhibáiról. Az elsőn egy tűzfoltot láthatunk a karján, a második egy forró kávé okozta sérülés a nyaka környékén, a harmadik pedig egy pattanás az arcán.

Rebeka ezekkel a fotókkal arra szerette volna felhívni rajongói figyelmét, hogy mind emberek vagyunk, akiknek lehetnek sérülései és szépséghibái a testén és a bőrén és ez így van rendben. Ezeket meg kell tanulnunk megszeretni, elfogadni és büszkén viselni.

,,Egy kis emlékeztető: a bőrnek textúrája van, a bőrön vannak nyomok. ✨ Az első a tűzfoltom (sokan tényleg azt hiszik, hogy megégettem magam hajvasalóval, pedig így születtem) ami a fázom lilás, ha szerelmes vagyok piros…😛 A mellkasomon lévőt pedig csak kávéfoltként emlegetem"

- írta Rebeka Instagram-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!