Kárpáti Rebeka őszintén vallott bőre állapotáról - ifaktor
Kárpáti Rebeka szőke hajjal, fehér pólóban áll a tükör előtt és krémezi az arcát

A népszerű modell és közösségi tartalomgyártó, Kárpáti Rebeka irigylésre méltó őszinteséggel számolt be arcbőre állapotáról, népszerűsége ellenére.


Bőrünk állapota folyamatosan változik. Rengeteg dolognak, mint például időjárásnak, ételeknek, stressznek van kitéve. Sajnos ez azt is okozza, hogy arcbőrünk nem lehet mindig csillogó és üde, vannak sajnos nehezebb napjai is.

Egy ilyen nehezebb időszakáról számolt be Rebeka, ami mérhetetlen nagy erőre és bátorságra vall, hiszen még nem ismert és híres emberek is nehezen mutatják meg rosszabb napjaikat, nem hogy 200 ezer követőnek mutassuk meg gyengeségünket.

,,Tudom ez nem szexi de tessék.:) Bár a munkám velejárója a folyamatos “standby”-ban levés, a smink, a haj, a ruha, a profi fotós… és bár eddig is beszéltem többször ilyen “kulisszák mögötti” dolgokról lelki és testi témákban is, de megfogadtam hogy erről sokkal többet fogok kommunikálni, mert kell. Valamennyire már kezdünk elhatárolódni ettől a túlzott tökéletesség-hajhászástól itt az Instán és szuper látni, hogy egyre több a body és mind positivity megmozdulás. 💛
Én az élet minden területén kivétel nélkül a harmóniában hiszek és a megfelelő arányok megtalálásában. A munkám a TV, a social media és a saját vállalkozásom, aminek elengedhetetlen velejárója az esztétikus tartalmak készítése és egy materiális értelemben vett “always on top” vibe.
Emellett viszont nem szeretném azt, ha az engem követő fiatal lányokban egy olyan téves kép alakulna ki, hogy ami velem, vagy a hozzám hasonló szocmédiás karakterekkel minden mindig szuper, szép, ès tökéletes.
Nekem is vannak rosszabb napjaim mint ahogy mindannyiunknak. Ennek a legutóbbi èkes esete, amikor pár hete egy kicsit megmihálylottam lelkileg, szellemileg és fizikailag, ami ilyen szépen meg is jelent az amúgy - kopp kopp kopp - mindig sima arcbőrömön. Teljesen rendben van, ha néha nem vagy jól. 💛 Nem tudnál cserélni olyan emberrel a vilàgon, akinél ez ne így lenne.:) 🙏🏼 Pihenj meg egy picit, szívd fel magad és menj tovább! Mindenre van megoldás.💛
Lehet hogy sok mindenkinek semmit nem ad ez az írás, és azt gondolja teljesen felesleges dolgokról hablatyolok 3 pötty miatt, de ha már van valaki akinek egy picit formáltam a szemléletén ezzel kapcsolatban, akkor már boldog vagyok"

- vallotta be követőinek Rebeka.

Mi is és Rebeka követői is rendkívül hálásak vagyunk a modell őszinteségéért.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!