Kárpáti Rebeka kendőzetlenül vállalta smink nélküli énjét - ifaktor
Kárpáti Rebeka.
A fiatal műsorvezető és influenszer, Kárpáti Rebeka legutóbbi Instagram-posztjában arra hívja fel a figyelmet, hogy mennyire fontosnak tartja a helyes testképet.


Rebeka egyre többet foglalkozik ezzel a témával. A social média ugyanis ömleszti a fiatal, önbizalom-hiányos lányokra a tökéletesnek tűnő, szerkesztett, filterezett, retusált képeket, akik emiatt hatalmas belső nyomásnak vannak kitéve.

Ezúttal egy olyan képet osztott meg, amelyen semmilyen sminket nem használt magán, így néhány pattanás is látható az arcán.

„Nem szeretnèm azt, ha az engem követő fiatal lányokban egy olyan téves kép alakulna ki, hogy ami velem, vagy a hozzám hasonló szocmédiás karakterekkel minden mindig szuper, szép, ès tökéletes”

– írta Kárpáti Rebeka.

Szerencsére manapság egyre több influenszer, médiaszereplő hangoztatja, hogy az Instagram-tartalmaknak, a szerkesztett, filterezett képeknek mennyi negatív hatása van a fiatal nőkre nézve, főleg azok számra, akik érzékenyek a téma kapcsán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!