Kasza-Darai Andrea új terméket dobott piacra kismamáknak - ifaktor
Kasza-Darai Andrea csíkos felsőben ül egy széken

A népszerű műsorvezető, Kasza Tibi felesége, Kasza-Darai Andrea már évekkel ezelőtt elindította saját vállalkozását, a Mankershop-ot, ami azóta is igen sikeresnek bizonyul.


Korábban már beszámoltunk róla, hogy Kasza-Darai Andrea jelenleg második gyermekével várandós, így érthető, hogy a terhességgel kapcsolatos terméket fejlesztetett ki és dobott piacra.

Ez a termék pedig nem más, mint a pocak-maszk, hiszen a bőrünknek nem csak az arcunkon, hanem - várandós kismamaként pedig még inkább -, a hasunkon is szüksége van a kényeztetésre.

,,Egy kis kényeztetés az arcomnak és bizony a pocaknak is 🤩
Több hónap tesztelés, fejlesztés után az utolsó fázisban vagyunk így hamarosan egy vadonatúj termék fog debütálni a Manker Beauty családban ❤️
Dobpergéés 🥁 ❤️🤰🏻 POCAKMASZK 🤰🏻❤️ Ami nem más mint 150 ml kiszerelésben 10-15 perc “én idő” a pocaknak! 🤩
- Bőrpuhító
- Rugalmasságot fokozó növényi olajokkal
- Hidratáló aloe verával
- Nyugtató, viszketést csökkentő hatóanyagokból áll! 🤰🏻
Felkened, közben pihensz,relaxálsz vagy épp pakolsz #ezvagyoken😂 és 10-15perc után egy nedves törcsivel letörlöd majd használod a szokásos pocak olajadat vagy krémedet ha szeretnéd🙂
Nagyon nagyon büszke vagyok erre a termékre és biztos vagyok benne, hogy ti is legalább annyira fogjátok szeretni mint én"

- mesélte követőinek Andi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!