Kasza Tibi és még négy sztár, akiknek idén lesz gyermeke - ifaktor
Hajdú Péter, Kasza Tibi, Rácz Jenő

Számos híresség is bejelentette a gólyahírt idén, sőt listánk több tagjához is tavasszal érkezik majd meg a család legkisebb tagja vagy adott esetben tagjai.


Kasza Tibi

Kasza Tibi és felesége, Andrea tegnap közölték a hírt a nagyvilággal, hogy Andrea második közös gyermeküket hordja szíve alatt. Nagyon boldogok, hiszen nagy vágyuk volt, hogy kisgyermeküknek lehessen testére.

Rúzsa Magdolna

Rúzsa Magdolna szinte bombát robbantott a hírrel, mikor bejelentette, hogy hármasikrekkel terhes. Az énekesnő igazán jól viseli a várandósságat. Az ikreknek nemrég a nemüket is elárulták: Lujza, Keve és Zalán.

Rácz Jenő

Rácz Jenő és felesége, Dóri nyáron lezajlott esküvőjük után nemsokkal jelentették be a nagy hírt, a követőiknek. Nemsokkal később pedig a szerelmesek a baba nemének leleplezési buliját is nyilvánosságra hozták, ahol kiderült Dóri bizony kislánynak fog életet adni 2022-ben.

Hajdú Péter

Talán Hajdú Péterék kisbabája lesz az első a listánkról, aki meglátja a napvilágot, ugyanis születését februárra várják. A műsorvezető és párja, Eszter már jó ideje próbálkoztak a gyerek nemzéssel és sajnos volt rá példa, hogy Eszter elvetélt, de nem adták fel a reményt és most a fiatal televíziós és gyermekük is jól vannak.

Bétéri Vivien

Vivient a ValóVilág Powered by Big Brother című műsorban ismerhettük meg. A huszonegy éves realitysztár már Törökországban él focista kedvesével. Első közös gyermekük érkezését november közepén jelentették be.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!