Gólyahír: Érkezik Kasza Tibi második gyermeke - ifaktor
Kasza Tibi kék ingben és mellényben áll egy stúdióban forgatás közben

Instagram-oldalán számolt be az örömhírről a népszerű énekes és televíziós személyiség, Kasza Tibi. Vele egy időben felesége, Andrea is elárulta követőinek, hogy várandós.


Tibiéknél mérhetetlen nagy az öröm és a boldogság, ugyanis teljesült a vágyuk, hogy első gyermeküknek egy testvért adhassanak.

,,Imádok apa lenni! Ha már itt tartunk én férj lenni is nagyon szeretek, és jó testvér is. Tudom milyen sokat jelent egy testvéri kötelék, ami egy életen át biztonságot ad az embernek, mert egy tesó mindig ott van a bajban, mindig számíthatsz rá. A bátyámmal köztünk a mai napig nem létezik az enyém-tiéd fogalma. Remélem hogy ti is így lesztek majd ott egymásnak kis Kaszák"

- írta bejegyzésében a sztár apuka.

Tibi felesége csak annyit árult el, hogy első terhességénél folyton kívánta az édességeket, azonban azt, hogy most mit kíván a követői fantáziájára bízta. Egy fotót is megosztott közösségi oldalán, amin már jól látszik, hogy kerekedik a pocakja.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!