Rajongóinak jobban tetszett Kasza Tibi régi külsője - ifaktor
Kasza Tibi egy régi és egy új fotón áll
Kasza Tibi megmutatta mennyit fogyott az évek alatt
Instagram/ @kaszatibiofficial

Rajongóinak jobban tetszett Kasza Tibi régi külsője

Kasza Tibi egy kisebb közösséget hozott létre azok számára, akik szeretnének megszabadulni a plusz kilóktól. Ő maga is megmutatta életmódváltásának eredményét, azonban volt, akinek jobban tetszett korábbi külsője.


Kasza Tibi az utóbbi időben hatalmas átalakuláson ment át a külsőjét illetően. A műsorvezető egy észrevehető fogyáson ment keresztül és teljes mértékben életmódot váltott. Most Facebook-oldalán mutatta meg egy előtte-utána fotóval az átalakulásának eredményét.

,,Nem, nem a kamera torzított, sajnos én nem találtam a kiutat, pedig esküszöm igyekeztem. Voltak hamis ígéretek, voltak nagy megmondó emberek körülöttem, de én továbbra is elveszettnek éreztem magam. Tudtam, hogy baj van, de nem tudtam hogyan változtassak.”

-írta Facebook-bejegyzésében Tibi, aki azt is elárulta, hogy mi volt fogyásának a titka.

Követői csak pozitív hozzászólásokat írtak a bejegyzéshez, azonban többen is megjegyezték, hogy Tibi külsője fogyása előtt is vonzó volt számukra, sőt volt, aki szerint jobban nézett ki a plusz kilókkal, mint most.

,,Plusz kilóval sem néztél ki rosszul . 😊”
,,Nekem az első képpel sincs bajom.”
,,Nagyon jó gratulálok de nekem jobban tetszik a bal oldali kép”
,,Hát, nekem mind a két képen tetszel!! Baj??? Talán a hangod, ami engem vonz. Bocsi!!! 😍”
,,Így is jó, de úgy is jó volt. Egy dolog számít igazán, TE érezd jól magad a bőrödben.”

-írták a követői.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!