Kate Hudson kislányától még a te szemed is könnybe lábad - ifaktor

A gyermekek szívmelengető őszintesége mindig megmosolyogtat bennünket. Nézd meg, ahogy Kate Hudson kislánya elénekli kedvenc dalát!


Egy ilyen előadás minden bizonnyal összébb kovácsolja a családot, legyen az bármilyen viszontagságos. Kate Hudson egy videót osztott meg csütörtökön, ahol kislánya Alicia Keys „Girl on Fire" című számát énekli, persze anya segítségével.

Miután Rani felélénkült teljes magabiztossággal zendített rá a refrénre. Ezt az egészet pedig ezekkel a szavakkal illette Kate.

„Gondoltam megosztom a teljes élményét a reggel 7:30-as shownak. Rani kedvenc száma: This Girl Is On Fire. Mi így csináljuk, imádjuk csinálni a showt. GYERÜNK"

Kate és férje Danny Fujikawa 2018-ban köszönthették a világon Ranit. Ez mellett a színésznőnek van még két gyermeke egy 17 és egy 10 éves fia korábbi kapcsolataiból.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Így ünnepelte 35. születésnapját a világsztár rapper, Drake

Drake a legszorosabb baráti körével gyűlt össze, hogy megünnepelje születésnapját. Ezt pedig egy „Narcos" témájú bulival hintette meg.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!