Kate Hudson szeretné, ha ez az utolsó eljegyzése lenne - ifaktor

Életében már háromszor mondott igent, így Kate Hudson szerint jó lenne, ha nem kellene többször ezt megtennie.


Kate Hudson és Danny Fujikawa már 5 éve alkotnak boldog párt és már közös gyermekük is van. Ezen felbátorodva döntött úgy a színésznő párja, hogy itt az idő megkérni a kezét. Ezt pedig egy bámulatos kilátással fűszerezte.

A színésznő Instagramra tett ki egy posztot, ahol boldogan ölelkeznek és a kép címe, mely mindent elárul: „Let's go!"

Először 2016-ban kezdett el randizni Kate és Danny, mostanra pedig már gyermekük Rani is a harmadik életévét tölti. A páros már azelőtt is jól ismerte egymást, hogy szerelmi száluk elkezdődött, ugyanis Danny Kate legjobb barátnőjének a mostohatestvére.

Katet ezt megelőzően már két alkalommal eljegyezték, azonban mindkét kapcsolat zátonyra futott. Az első gyűrűhúzás a 2000-es évek elején történt Chris Robinson által, majd később a Muse frontemberéhez Matt Bellamyhoz ment hozzá, de még mielőtt az oltár elé léptek volna, lefújtak mindent. Reméljük, hogy ez a kapcsolat sikeresebben végződik és megtalálják egymásban a boldogságot.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Alig hisszük el: Így festett Sofia Vergara18 éve

A kolumbiai színésznő, Sofia Vergara Instagram-oldalán osztott meg egy 18 évvel ezelőtt készült fotót magáról.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!