Kate Hudson szeretné, ha ez az utolsó eljegyzése lenne - ifaktor
Kate Hudson és férje egy fal mellett ülnek és limonádét isznak

Életében már háromszor mondott igent, így Kate Hudson szerint jó lenne, ha nem kellene többször ezt megtennie.


Kate Hudson és Danny Fujikawa már 5 éve alkotnak boldog párt és már közös gyermekük is van. Ezen felbátorodva döntött úgy a színésznő párja, hogy itt az idő megkérni a kezét. Ezt pedig egy bámulatos kilátással fűszerezte.

A színésznő Instagramra tett ki egy posztot, ahol boldogan ölelkeznek és a kép címe, mely mindent elárul: „Let's go!"

Először 2016-ban kezdett el randizni Kate és Danny, mostanra pedig már gyermekük Rani is a harmadik életévét tölti. A páros már azelőtt is jól ismerte egymást, hogy szerelmi száluk elkezdődött, ugyanis Danny Kate legjobb barátnőjének a mostohatestvére.

Katet ezt megelőzően már két alkalommal eljegyezték, azonban mindkét kapcsolat zátonyra futott. Az első gyűrűhúzás a 2000-es évek elején történt Chris Robinson által, majd később a Muse frontemberéhez Matt Bellamyhoz ment hozzá, de még mielőtt az oltár elé léptek volna, lefújtak mindent. Reméljük, hogy ez a kapcsolat sikeresebben végződik és megtalálják egymásban a boldogságot.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!