A királynő feltétel nélkül bízik Kate Middletonban - ifaktor
Kate Middleton és Erzsébet királynő egymás mellett ülnek

A királynő kimutatta egyértelmű és feltétel nélküli bizalmát Kate Middleton felé, aminek egy kifejezetten érdekes oka van - írta az In.hu magazin.


A királyi családból a legtöbbször címlapokon talán Kate Middletont láthatjuk, ami köszönhető stílusának, gyermeknevelési szokásainak és annak is, hogy a királynővel is különleges kapcsolatot ápol.

Azonban ezek mellett a pozitív tulajdonságai mellett egészen más dolog miatt szavazott a királynő maximális, feltétel nélküli bizalmat Kate-nek.

Az In.hu értesülései szerint II. Erzsébet mindezektől függetlenül azért bízik Vilmos herceg feleségében, mert úgy érzi, biztos kezekben tudja tartani az királyi ügyek intézését és könnyedén, mégis komolyan tud hozzáállni minden kötelezettséghez. A királynő egyik fő segítőjeként sok felelősség hárul rá, a nehézségeket pedig mindig megfelelően kezeli.

Ezen felül a királynő bizalmát az is tisztán mutatja, hogy megadományozta Vilmost herceg feleségét a királyi családrenddel, amit csak azon női rokonok kaphatnak meg, akik hosszú évek óta a család tagjai.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!