Keanu Reeves olyan dolgot tett, amitől még jobban imádjuk - ifaktor
Keanu Reeves a John Wick forgatásán
Keanu Reeves szerénységéről, tehetségéről, meleg szívéről és kemény múltjáról híres rajongói szemében. Nincs olyan ember, aki ne imádná őt. Sosem kérkedik jótékony cselekedeteivel, sőt sokszor titokban tartja azokat. Most egy újabb jó tettére derült fény, ugyanis óriási meglepetést okozott kollégáinak.


Keanu Reeves ismét tanúbizonyságot tett arról, hogy milyen nagylelkű is valójában. A John Wick 4 forgatása után meghívta kaszkadőri csapatát egy vacsorára Párizsban. Azonban nem ez volt az egyetlen meglepetés, amit tartogatott négy kaszkadőre, Bruce Concepcion, Jeremy Marinas, Dave Camarillo és Li Qiang számára.

Reeves ugyanis kollégáinak egyenként egy-egy tíz ezer dollár értékű Rolex Submariner órát ajándékozott, kemény munkájuk megbecsülésének jelképeként. Ami átszámítva több, mint hárommillió forint fejenként. Továbbá mindenkinek személyre szóló üzentet gravírozott a karórába, a „John Wick Five" felirat mellett. Ugyanis mivel öten vannak, ez köztük egy bennfentes poén, ahogyan nevezik magukat.

Marinas és Concepcion is posztolt Instagram-oldalukra a kapott ajándékról.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!