Kelemen Zsófi képén ájuldoznak influenszer társai - ifaktor

A népszerű influenszer, Kelemen Zsófi egy fehérnemű ruhamárka reklámfotóját készítette el, amit Instagram-oldalán osztott meg követőivel. A kommentek között észrevettük, hogy rengeteg hazai sztár fejezte ki tetszését Zsófi képére.


Zsófi egy öt képből álló sorozatot tett ki közösségi oldalára, ahol minden fotónál a hangsúly harisnyáján van. A fotók valóban nagyon profira sikerültek, akár csak a külföldi sztár modellek képei lennének.

Horváth Évának annyira tetszettek a képek, hogy külön rá is kérdezett, ki készítette őket. De Éván kívül még Nagy Niki, Kiss Virág, Szilágyi Szilvi és Alexy Vivi is tetszését fejezte ki.

Huu ez nagyon dogos Zsofi ! Ki fotozta?"

- kérdezte Horváth Éva Zsófi képe alatt.

„Igyekeztem visszaadni az új @calzedonia kollekció hangulatát képekben is. Számomra pont ilyen: lendületes, trendi, nőies és hihetetlenül különlegesek az új mintás harisnyák. Rajtam a fashion tematikájú harisnya van de a kollekcióban találtok travel, literauture, astrology és tatoo mintákat is. Mindegyik nagyon közel áll hozzám, úgyhogy biztos, hogy nem ez lesz az egyetlen kép, ahol látjátok rajtam. Kiváncsi vagyok, hogy az 5 témából ti melyiket választanátok elsőnek? Bevallom én mindet beszereztem de a fashion és a travel lett az óriasi kedvenc"

- írta Instagram-oldalán az influenszer.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!