Kelemen Zsófi képén ájuldoznak influenszer társai - ifaktor
Kelemen Zsófi vörös hajjal, rózsaszín blézerben áll

A népszerű influenszer, Kelemen Zsófi egy fehérnemű ruhamárka reklámfotóját készítette el, amit Instagram-oldalán osztott meg követőivel. A kommentek között észrevettük, hogy rengeteg hazai sztár fejezte ki tetszését Zsófi képére.


Zsófi egy öt képből álló sorozatot tett ki közösségi oldalára, ahol minden fotónál a hangsúly harisnyáján van. A fotók valóban nagyon profira sikerültek, akár csak a külföldi sztár modellek képei lennének.

Horváth Évának annyira tetszettek a képek, hogy külön rá is kérdezett, ki készítette őket. De Éván kívül még Nagy Niki, Kiss Virág, Szilágyi Szilvi és Alexy Vivi is tetszését fejezte ki.

Huu ez nagyon dogos Zsofi ! Ki fotozta?"

- kérdezte Horváth Éva Zsófi képe alatt.

„Igyekeztem visszaadni az új @calzedonia kollekció hangulatát képekben is. Számomra pont ilyen: lendületes, trendi, nőies és hihetetlenül különlegesek az új mintás harisnyák. Rajtam a fashion tematikájú harisnya van de a kollekcióban találtok travel, literauture, astrology és tatoo mintákat is. Mindegyik nagyon közel áll hozzám, úgyhogy biztos, hogy nem ez lesz az egyetlen kép, ahol látjátok rajtam. Kiváncsi vagyok, hogy az 5 témából ti melyiket választanátok elsőnek? Bevallom én mindet beszereztem de a fashion és a travel lett az óriasi kedvenc"

- írta Instagram-oldalán az influenszer.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!