Kelly Clarkson balladájától, még Te is libabőrös leszel - ifaktor
Kelly Clarkson zöld ruhában mosolyog egy öltözőben

Olyan feldolgozásban adta elő Kelly Clarkson a világhírű ABBA slágert, hogy a stúdióban lévő emberek állát azóta is keresik.


Kellő önbizalom kell ahhoz, hogy valaki egy jól ismert, nem könnyen elénekelhető nótát, saját magára formáljon. Azonban arra, hogy egy disco stílusú, felgyorsított zenét, egy szinte már-már szerelmes ballada stílusban adja elő, nagyon kevesek képesek. Az egyik kevés előadók egyike pedig nem más, mint Kelly Clarkson, aki a saját műsorában adta elő ezt a nagyszerű produkciót.

Az ABBA – Dancing Queen dalát énekelte el a világhírű énekesnő, ami 1976 óta napjaink slágerei között is megállja a helyét.

Kelly Clarkson eddig soha nem énekelt még semmilyen ABBA dalt nyilvánosan, így még inkább elbűvölő volt a jelenléte és előadásmódja a színpadon. Egy egyszerű fekete ruhában, egy fekete zongora kíséretében „mesélte el” a svéd együttes világhírű dalát.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!