Régi fotókkal köszöntötte Kendall Jennert családja - ifaktor
Kendall Jenner csillogós ruhában áll lépcsőn, zöld háttér előtt

A külföldi világsztár, Kendall Jenner tegnap ünnepelte 26. születésnapját. Édesanyja és testvérei régi fotókkal köszöntötték a modellt a közösségi médiában.


Kris Jenner egy komplett fotósorozatot töltött fel Instagram-oldalára, amin Kendallt kislányként is láthatjuk sok fotón.

„Boldog születésnapot kívánok az én csodálatos, kedves, gondoskodó, együttérző, okos, gyönyörű, intelligens, szerető, ragyogó, valódi, kívül-belül gyönyörű, legmenőbb, legstílusosabb lányomnak, @kendalljennernek, akinek a legnagyobb szíve és a legszebb mosolya van és aki ragyog minden szobában, amiben megjelenik. Olyan hatalmas, gigantikus része vagy a szívemnek, végtelenül szeretlek!!!! Anyuci"

- köszöntötte Instagram-oldalán lányát Kris.

Kourtney Kardashian egy 1998-ban készült közös képükkel jelezte a nagyvilágnak, hogy testvérének születésnapja van.

Kylie is egy közös képet választott, azonban a két tesó között látszik, hogy sokkal kisebb a korkülönbség, így két egymásra nagyon hasonlító kislányt láthatunk. Kylie ezt írta posztjában:

„boldog születésnapot a nővéremnek, a bűntársamnak, a legjobb barátomnak! nem szeretnék senki mással végig menni az életen. örökké szeretlek"

- olvashattuk Kylie bejegyzésében.

Természetesen többi testvére, Khloé és Kim is köszöntötték Kendallt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!