Így alakult át Kettner Henry teste, mindössze 4 hét alatt - ifaktor
Kettner Henry fekete felsőben, szemüvegben áll szürke fal előtt

A népszerű influenszer, Kettner Henry hatalmas átalakuláson ment keresztül a sportolásnak köszönhetően. Instagram-követőinek mutatta meg a változást, amit mindössze négy hét alatt ért el.


Henry elárulta követőinek, hogy a 4 hétből összesen 28 napot töltött edzőteremben. A változást nagyrészt az étrendjének köszönheti, amit szigorúan betartott, de persze nem elhanyagolandó az edzés fontossága is, amit szintén megtett a változásért.

A tartalomgyártó három fotót is megosztott Instagram-oldalán, amin látható a négy héttel ezelőtti és a jelenlegi állapotában is teste. A változás elképesztő, főleg, hogy ilyen rövid idő alatt érte ezt el.

„Lapozz 👉 és nézd meg milyen eredményt értem el 4 hét alatt 😳💪🙈 Pontosabban 4 hét mínusz 4 nap, ugyanis a folyamat közepén beállt a derekam 😂🙄🤕 Semmi mást nem csináltam a 28 nap alatt, csak odafigyeltem, hogy mit eszem 🍌🥕🥚🫒, és kivétel nélkül minden nap edzettem 💪 Súlyokat szinte egyáltalán nem használtunk, csak saját testsúlyos gyakorlatokat + egy-két gyakorlathoz medicinlabdát. Megmondom őszintén nem gondoltam volna, hogy 4 hét látványos változást tud hozni, de hatalmas pacsi Máténak, aki tartotta bennem végig a lelket"

- mesélte követőinek Henry, akinek gratulálunk az eredményéhez!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!