Kettner Henryre újra rátalált a szerelem - ifaktor

Az utóbbi időben a népszerű influenszer, Kettner Henry nem tűnt szerencsésnek a szerelemben. Most azonban elárulta: újra szerelmes.


Az influenszer követői sokáig arra gyanakodtak, hogy talán az énekesnővel, Nagy Bogival lehet együtt, hiszen rengeteg közös videót készítettek és jártak turnézni is. Ezeket a feltételezéseket azonban mindig eloszlatták.

Mikor Henry bejelentette, hogy barátnője van, sokáig titokban tartotta a lány arcát és nevét is. Ekkor már mindenki tudhat, hogy Bogival valóban csak nagyon jó barátok. A titkos szőke lánnyal azonban úgy tűnik véget ért kapcsolatuk.

Henry most boldogabbnak tűnik mint ezelőtt bármikor. Erről Instagram-képei is árulkodnak. Kívánjuk neki, hogy ezúttal legyen szerencsésebb a szerelemben és sok boldogságot a párnak!

,,Veled újra 16 évesnek érzem magam, - Szerelmes vagyok. ❤️🙏"

- írta bejegyzésében Henry.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!