Curtis felszólalt a kézilabda-válogatott mellett - ifaktor
széki attila curtis fekete melegítőszettben
Curtis énekel is új számában
Instagram/@curtis4ker

Curtis felszólalt a kézilabda-válogatott mellett

A csütörtöki hazai csapat veresége után az internet népe nem sajnálta a kritikától a válogatottat. Legfőképpen hideget kaptak a fiúk, de Curtis kiállt mellettük.


Szinte az egész ország izgatottan nézte csütörtök este a férfi kézilabda-válogatott szereplését az Európa-bajnokságon. Sajnálatos módon a magyar csapat vereségett szenvedett a holland csapattal szemben, ugyanis a végső eredmény 31-28 lett.

Egy nagyon szoros meccsnek lehettek a nézők tanúi, amelyben eredménytől függetlenül igazán megküzdött a magyar válogatott. Azonban még nincs minden veszve, hiszen a magyarok vasárnap 18 órától Portugáliával, kedden 18 órától pedig Izlanddal találkoznak. A csoport első két helyezettje jut tovább a középdöntőbe.

Ugyanakkor számos néző és szakértő becsmérelte a hazai csapat teljesítményét, az interneten teljes csalódottságról számoltak be már másnap reggelre. A népszerű rapper, Curtis azonban kiállt a válogatott mellett és Instagram-bejegyzésében védelmébe vette őket.

,,Kora reggel csak a jóindulat árad a legtöbb emberből a Kézilabda válogatott felé…
Természetesen a legtöbbjük ezek közül maximum farsangon lehetett válogatott sportoló!
Mindig az a legegyszerűbb ha valakit szapulni lehet barmok!!!
Nyilván nem így akartak kezdeni a srácok de a sportban sajnos benne van a vereség.
Inkább szurkoljunk nekik ,hogy a további meccseket megnyerjék!
HAJRÁ MAGYAROK🙏🏽👑🇭🇺"

-írta Instagram-bejegyzésében Curtis.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!