Megszületett Khloé Kardashian kisfia - ifaktor
Khloé Kardashian szőke hajjal, barna bőrruhában áll egy autó előtt
Instagram/ @khloekardashian

Megszületett Khloé Kardashian kisfia

A kisbabát béranya hozta a világra.


A reality sztár hivatalosa képviselőre erősítette meg a hírt, miszerint a napokban megszületett Khloé Kardashian és Tristan Thompson kisfia, akit béranya hozott világra.

Korábban már mi is beszámoltunk róla, hogy valósággal sokkolta a nyilvánosságot, mikor kiderült, hogy Khloé újabb közös babát tervez sportoló exbarátjával. Kettőjük kapcsolatát nemcsak a rajongók, de a fiatal édesanya családja sem nézte jó szemmel, tekintettel arra, hogy Tristan számtalanszor megcsalta már Khloét.

Továbbá a kosárlabdázó született egy elismert másik fia egy korábbi afférból, ami talán az utolsó csepp volt Khloé számára. A Keeping up with Kardashians című reality sorozatban árulta el Khloé testvére, Kim, hogy húga borzasztó megrázkódtatásnak élte ezt meg, ugyanis ő is régóta szeretett volna egy kisfiút.

„Az egész olyan szomorú, hisz [Khloé] kisfiút szeretet volna mindig is. Ennek a lánynak pedig most lesz egy kisfia? Egy véletlen egyéjszakás kaland miatt?”

-mondta Kim

A legfiatalabb Kardashian többi lánytestvére is mélyen megveti Tristant a történtek miatt, Kylie Jenner Thompsont a „bolygó legrosszabb emberének” nevezte, amikor megjelent a hír, Kourtney Kardashian pedig „soha véget nem érő árulásnak” bírálta az esetet.

Ugyanakkor most már egy boldog időszak következhet Klhoé életében, hiszen bár már nincsenek együtt gyermeki apjával, de az életükről szóló sorozatukban számtalanszor elmondta, hogy minden álma bővíteni családját, Már szakításuk előtt is az egykori pár hangosan hangoztatta, hogy testvért akarnak adni már meglévő négy éves kislányuknak, True-nak.

„Khloé hihetetlenül hálás a rendkívüli helyettesítőnek egy ilyen gyönyörű áldásért”

– mondta Kardashian képviselője.


"Szeretnénk megértést és türelmet kérni, hogy Khloé a családjára összpontosíthasson"

- zárta a közleményt.


Ne hagyd ki!