Kim K tudatta a világgal, még mindig nem szingli - ifaktor
Pete Davidson és Kim Kardashian

Az influenszer őrülten szerelmes.


Kim Kardashian és Pete Davidson az utóbbi időben viszonylag keveset mutatkoztak együtt a nyilvánosság előtt, de még mindig együtt vannak és Kim ezt az újonnan kiadott közös képekkel tette egyértelművé.

Kim hétfőn felpörgette Instagram-fiókját, és közzétett egy galériát, amely a róla és szerelméről készült fotókat tartalmazza. A képek között szerepel a két medence melletti pihengetés, otthon lógás, sőt a kanapén hűsölés is... úgy tűnik, a felvételek Palm Springsben készültek, ahol Kim családtagjai közül többnek is van otthona.

Pete szinte minden képen félmeztelen és ahogy korábban is szó volt róla, van egy kis minta rajta, amit kizárólag Kimnek szentelt, szóval valószínűleg szereti neki mutogatni.

Több hét telt el azóta, hogy Kimet és Pete-et együtt láttuk ugyanabban a városban. A férfi Ausztráliában dolgozik, Kim pedig éppen Párizsban volt a Fashion Weeken North és Kris Jenner társaságában.

Persze nehéz megmondani, hogy Kim új képei pontosan mikor készültek, de az üzenete egyértelmű... Pete még mindig az ő pasija.


Ne hagyd ki!