Kim Kardashian találkozott pasija nagyszüleivel! - ifaktor
Pete Davidson és Kim Kardashian

Pete Davidson úgy döntött, hogy bemutatja nagymamájának és nagypapájának Kim Kardashiant, mint barátnőjét.


Pete Davidson rendkívül pozitív hatással van Kim Kardashianre, mióta egy párt alkotnak. Ezt Kim legközelebb barátai mondták, miután látják, hogyan változik Kim a jó irányba, mióta Kanye West felszívódott a mindennapjaiból, és egy laza srác vette át a helyét.

Most pedig Pete úgy döntött, viszonozza a kedves szavakat, ezért bemutatta barátnőjét nagyszüleinek. A humorista éppen egy filmforgatás kellős közepén van szülővárosában New Yorkban, így mikor, ha nem most a tökéletes alkalom, hogy megismerje Kim a családját.

Az egyik nap, miután vége lett a forgatásnak, Kim és Pete elmentek a nagyszülei házához, hogy egy kis időt együtt töltsenek velük, valamint bemutassa nekik a szupermodellt. Természetesen ez a bemutatás érett már, hiszen a páros több hónapja együtt van, és Pete már találkozott többek között Kim édesanyjával és testvérével, valamint barátaival is.

Egyelőre nem tudni, hogy találkozó hogy sült el, illetve a fiatal srác nagymamája milyen véleménnyel van Kimről, mindenesetre a papának biztosan tetszett a találkozó!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!