A fellegekben jár Kim Kardashian és Pete Davidson - ifaktor
Kim Kardashian vörös ruhában pózol

Ha azt hisszük amit látunk, akkor bizony Kim Kardashian és Pete Davidson szereleme több, mint hihető. Most újabb csókolózós videóval jelentkeztek.


Kim Kardashian és Pete Davidson románca egyenesen a felhők fölé tart. Ezt pedig mostanra a világgal is a legnagyobb önbizalommal tudatják.

Most egy újabb videót posztoltak, ahol tetőtől-talpig, tökéletesen egyező ruhában vannak, valamint mindkettejük szőkére festett haja és persze egy kis filter, tökéletes összhangot adott a párosnak.

A legtöbb ember azt gondolná, hogy ez a kapcsolat rövid életű lesz, de egyik jel sem erre mutat. Kim többször elmondta már, hogy nagyon jól érzi magát Pete mellett, ugyanis folyton megnevetteti. Erről pedig nem csak ő, de testvérei meggyőződhettek, amikor többszöri alkalommal is találkoztak. Kourtney Kardashian egy interjúban elmondta, hogy Pete boldoggá teszi Kimet és soha nem látta még ennyire önfeledten nevetni őt. Ez pedig mindennél többet jelent.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!