Kim Kardashian őszintén beszélt kapcsolatáról P. Davidsonnal - ifaktor
Kim Kardashian rózsaszín ruhában peace jelent mutat

Végre a médiában is beszámolt Kim Kardashian arról, hogy milyen a viszonya új pasijával, a jóval fiatalabb humoristával, Pete Davidsonnal.


Kim Kardashian egy exkluzív interjúban számolt be arról, mennyire komoly jelenlegi párkapcsolata Pete Davidsonnal. Valamint azt is elmondta, milyen véleménnyel vannak róla a közeli rokonai és barátai.

„Úgy érzem, hogy egy kapcsolat függő nő vagyok, ez biztos.”


-kezdte Kim, mikor azt a kérdést tette fel neki az interjúztató férfi, hogy mennyire gondolja komolynak a jelenlegi kapcsolatát.

„És nem lennék együtt olyanokkal, akikkel ne szeretnék sok időt együtt tölteni. Persze az énidőmet is szeretem kihasználni, de nagyon boldog vagyok és kiegyensúlyozott vagyok. Nagyon jó végre békében lenni.”

-mondta Kim.

Nem csak Kim, de édesanyja, Kris Jenner és testvére, Khloé Kardashian is nyilatkozott már az új fiúról. Jenner annyit mondott, hogy Davidson „rendkívül jó gyerek”.

Khloé pedig ezt mondta:

„Folyton megnevetteti, Kim megállás nélkül csak nevet, ha vele van.”

Kim egy másik interjúban azt is elmondta, hogy imádja a közös képeiket új pasijával, de nem szeretné túltolni a közösségi médiában való posztolást. Elég, ha csak ránéz a képekre és azt mondja magának, hogy „Úristen milyen cukik vagyunk!”.

Ugyanakkor mivel már túl van a negyedik x-en, azt mondta, hogy imád boldognak lenni és most jött el az az idő, hogy azt mondja magának, „Francba is, boldog akarok lenni, ezért pedig most tenni is fogok.”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!