Kim Kardashian selymes szívvel beszélt új kapcsolatáról - ifaktor
Kim Kardashian szürke ruhában egy repülőgépen pózol

„Néha a dolgok akkor történnek, amikor a legkevésbé várod őket.” – mondta Kim Kardashian arról, hogyan kezdődött a kapcsolata Pete Davidsonnal.


Kim Kardashian a Today magazin saját podcastjének vendége volt, ahol őszintén mesélt arról, hogyan kezdődött el a románca a Saturday Night Live humoristájával, Pete Davidsonnal.

„Úgy gondolom, hogy néha a dolgok akkor történnek, amikor a legkevésbé várod őket. Ez volt a legutolsó dolog, amit akkoriban terveztem.”

-kezdte Kim.

„Aztán amikor megtörtént, úgy voltunk vele, hogy ’Úristen ez nem volt betervezve. Ráadásul ez még közel sem hasonlít azokhoz a tervekhez, amiket én kitaláltam. Ettől pedig az egész még édesebb és kalandosabb lett.”

Kim jelenleg 41 éves, míg Pete Davidson még csak a húszas éveinek végén jár. Elsőként 2021 októberben kapták őket lencsevégre. Márciusban pedig már Instagramon is hivatalosan „bejelentették” – képet töltöttek fel együtt, hogy járnak. Ez pedig azután volt, hogy tavaly februárban Kim K. bejelentette, hogy elválik férjétől, Kanye Westtől, akivel 4 közös gyermekük is van.

„Kellett ez az idő. Kb. 10 hónap után kezdtem el bárkivel beszélgetni, vagy randizni. Azt akartam, hogy ez idő alatt rájöjjek mit is szeretnék, valamint kiadjam magamból az érzéseimet. ’Hogy jó döntést hozok-e? Hogyan vélekedek erről?’”

– folytatta.

„Mikor minden érzelmemet kiadtam magamból, akkor úgy voltam vele, hogy végre rendben vagyok, szóval most már készen állok, hogy elmenjek randizni valakivel. És random sikerült is.”

Ezt követően pedig arról kérdezték, hogy mennyire volt számára nehéz újra megnyitnia a szívét egy válást követően az új partner felé, ezt válaszolta:

„Nem vagyok olyasvalaki, aki akkor is, büszkeségből fenntartja a páncélját, ha a szív érezni kezd.”
„Mindannyian ismerünk olyat, aki rendkívül nehéz kapcsolaton ment keresztül, majd jól lett és ki tudott jönni belőle. Szóval csak át kell engedned magad az érzésnek és nyitni az új felé, kedves lenni az emberekkel, mert azt később Te is visszakapod.”

Hozzátette még, hogy imádja, hogy ennyire sok közös van bennük. Hogy Pete elkíséri a fogorvoshoz, vagy egyéb olyan helyekre, ahol egy nőnek jó, ha van ott mellette valaki.

„Tegnap mikor éppen a kocsiban ültünk, egyszer csak azt mondtam neki, hogy ’Köszönöm!’. Erre ő ’Mit?’ Én pedig azt mondtam neki: ’Köszönöm, hogy ezeket a dolgokat elintézed velem. Ez nagyon sokat jelent számomra, hogy elmegyünk a dokihoz, vagy a fogorvoshoz kérünk időpontot. Nagyon jól érzem magamat.”

-zárta szavait Kim.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!