Kim Kardashian új románcba bonyolódott? - ifaktor
Pete Davidson és Kim Kardashian
Kim Kardashian és Pete Davidson legutóbbi közös szereplésekor a rajongók nem látták többnek a kapcsolatukat, mint barátság, annak ellenére sem, hogy egy csók is elcsattant köztük. Most viszont követőik már kezdenek gyanakodni, hogy esetleg szorosabb a két híresség viszonya.

Kim Kardashian az utóbbi időben úgy tűnik élvezi a szingli életet. Hatalmas sikert aratott a nemrégiben leforgatott Saturday Night Live epizódjában, amelyben klasszikus filmjelenteket és ismert személyeket játszott el. A műsorban akkor feltűnt mellette a komikus, Pete Davidson is. A humoristával a népszerű Disney mesefilm, az Aladin jól ismert repülő szőnyeges jelenetét alkották újra. A vicces forgatás közben azonban egy csók is elcsattant a két híresség között.

Akkor a rajongók nem tulajdonítottak nagy jelentőséget ennek a pillanatnak, úgy gondolták ez csupán a show része volt, azonban ez most úgy tűnik talán még sincs így. Ugyanis a minap Kim Kardashian és Pete Davidson egy vidámparban jártak és több kép, illetve Tiktok-videó is megjelent az interneten, ahogy kézen fogva sikítanak a hullámvasúton. A kiruccanásra Kim nővére, Kourtney Kardashian és annak újdonsült jegyese Travis Barker is elkísérte a két hírességet.

Kim és Pete egyébként sok közös baráttal is rendelkezik. Ezt figyelembe véve, továbbá, hogy láthatóan milyen jól érzik magukat együtt valószínűleg több közös programra is számíthatunk tőlük a jövőben.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!