Kim Kardashian megdöbbentő üzenetet kapott telefonjára - ifaktor
Kim Kardashian

A celeb-sztár Kim Kardashian telefonja egyszer csak pittyent és olyan üzenet jött rá, amitől egyszerre lábadt könnybe a szeme és dobott tőle hátast.


Kim Kardashian megosztotta rajongóival, amint egy igazán felnőttes üzenetet kapott a 12 éves unokaöccsétől, miszerint nem kéne engedni Northot (Kim kislánya) egyedül TikTokozni.

„Nem szeretném megsérteni Northot, de nem hiszem hogy liveolnia kellene addig, amíg valaki nincs ott mellette. Az emberek folyamatosan képernyő-videót készítenek és elkotyoghat olyan információt is, ami nem helyes, vagy amit később megbánna.”

írta Mason.

„Ugyanabba belefutottam, amibe ő. Liveoztam és mostanra meg is bántam egy dolgot, amit akkor mondtam. Csak a biztonság érdekében.”

tette hozzá az unokaöccs.

Kardashian teljesen odáig volt Mason gondolkodásától, aki nem mellesleg Kourtney Kardashian és Scott Disick kisfia.

„Nagyon köszönöm, hogy figyelsz Mason és egyetértek!”
„Rosszul érezte magát és nem hiszem, hogy újra megtenné, de ha tudnál vele beszélni, még jobb lenne.”

A szóban forgó történet pedig a következő:

North és Kim egy közös TikTok-csatornát hoztak létre, ahol közös videókat készítenek együtt. Egy kikötés volt, hogy North csak akkor használhatja az applikációt, mikor édesanyja, vagy valaki felnőtt családtag a közelében van. Ezt azonban Kardashian gyermeke most megszegte és úgy indított liveot TikTokon, hogy nem kérdezte meg róla édesanyját, akit sikerült az ágyban levideóznia. Ezt persze látta unokatestvére Mason is, aki azonnal írt is Kimnek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!