Kanye olyat tett, amitől Kim Kardashian elsírta magát - ifaktor
Kim Kardashian egy fotózáson

Kanye West hatalmas munkával visszaszerezte azokat a felnőtt jeleneteket volt feleségéről, amik legutóbb az internetre is kikerültek.


A legújabb Kardashian-sorozat epizódjában Kim Kardashian úgy tűnik pontot tehetett egy olyan ügy végére, ami 2007 óta kísérti. Akkoriban egy volt pasijával közös felnőtt videót készítettek, ami aztán más kezébe került. Ezt pedig nem olyan régen Kim gyermeke is látta az interneten, amikor egy reklámként felugrott neki.

Amikor Saint játszott az iPadjén, akkor jött szembe vele ez a videó, amit azonnal meg is mutatott édesanyjának. Kim erre pedig rettentően dühbe gurult és a következőket mondta:

„ Megvan az időm, a pénzem és minden erőforrásom, hogy a kib*ott földig égessem ezt az egészet!”

Természetesen a jogi lépések újbóli elindítását is megtette. Amikor Kim meghallotta, hogy nem csak egy felvétel van, kiborult, és most már ex-férje, Kanye West tudta megnyugtatni csak. Egy telefonhívásban a következőket mondta neki:

„ Ne törődj tovább azzal, mint mondanak az emberek!”

Majd emlékeztette, hogy mennyire erős nő és hogy ezt is megoldják.

Kim elmondta, hogy egyszer csak Kanye megjelent egy gurulós bőrönddel, amiben rengeteg laptop volt és külső merevlemez. Ezek a létező összes felvételt tartalmazták, ami most már exének köszönhetően megsemmisítésére kerülhetnek. Kanye azt mondta, hogy találkozott a felvétel készítőjével, Kim exével, majd odaadta neki ezeket az eszközöket, állítólag ingyen.

Kim szinte kiugrott a bőréből és ezeket mondta meghatódva:

„Tudom, hogy Kanye ezt miattam is tette, de a gyerekek miatt is. Szeretném őket megvédeni amennyire csak lehet. Megvan hozzá az erőm, ha nincs akkor Kanyenak van, és lényegében ez a legfontosabb. Nagyon érzékeny vagyok ezekre. Nagyon sokat jelent ez most nekem.”

- mondta Kim.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!