Ez durva! Így néz ki most Király Viktor - ifaktor
Kasza Tibi, Király Viktor és Kasza-Darai Andrea Manker.
Kasza Tibi Challenge-diétája nemcsak saját életmódját változtatta meg, hanem sokan követve a példáját vágtak bele a diétába, amelynek hála az énekes rengeteget fogyott az utóbbi időben.


A diéta időközben az egyik legnívósabb szakmai elismerést, a Just Clear Award'sAz év diéta programja" díját is megnyerte. A fantasztikus szakmai elismerés mellett pedig Tibi rendre megosztja saját – drasztikus – fogyását, és most Király Viktor is csatlakozott hozzá.

Ahogy a címben is szerepel Kasza Tibi egyik legjobb barátja és egyben zenésztársa, Király Viktor is rászánta magát a programra és immár ő is a „10-esek" csoportjába került, hiszen több mint 10 kilót fogyott az utóbbi időben, amiről Tibi is megosztott néhány gondolatot a közösségi oldalán.

„Megcsináltaaaaaaa! @kiralyviktor elérte a -10kg fogyást a Challenge-el! Elképesztő jól néz ki, konkrétan minusz 10 év!!! Bevallom azt hittem nem lesz ennyire fegyelmezett, és borzasztóan büszke vagyok rá, hogy nem adta fel és a célja után is folytatni fogja a Challenge életmódot! Nektek is nagyon hálás, mert érezte hogy tartozik egy életmódváltó közösséghez akiknek bizonyítani akar. Hatalmas a Challenge Család ereje, hálás vagyok Nektek"

– írta az ötletgazda, aki Instagram-videóban egy rövid interjút is készített Viktorral.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!