Király Viktorék elárulták megismerkedésük történetét - ifaktor
Király viktor és felesége
Király Viktor hangjáért odáig vannak a TikTokon
Instagram/@ripost.hu

Király Viktorék elárulták megismerkedésük történetét

Király Viktor és szerelme, Király-Virág Anita ritkán enged betekintést a privát pillanataikba. Ám most Anita a követői kérésére elárulta az Instagram-oldalán, hogyan ismerkedtek meg.


Király Viktor felesége, Virág Anita úgy tűnik, hogy rendkívül nosztalgikus hangulatban van. A fiatal édesanya a napokban posztolt egy közös képet Viktorral, ami tizenkét évvel ezelőtt készült.

Ugyanis ekkor találkoztak először, azonban megismerkedésük különös része, hogy Anita egy Király Viktor koncertre ment el, ahol csupán csak egy közös fotó készült róluk. Nyolc év telt el, mire Anita és Viktor újra egymásra találtak. Az énekes csak annyira írt kedvesen Anita bejegyzéséhez, hogy ő már akkor tudta, hogy a nő, lesz gyermekei édesanyja.

A követők ezután igazán kíváncsiak lettek a pár történetére és kérték Anitát, hogy igazi megismerkedésük pillanatát is mesélje el nekik. A műsorvezető pedig ezt meg is tette. Elmesélte az Instagram-oldalán, hogy barátnőjével szeretett volna elmenni szórakozni és így ismerkedett meg Viktorral, akivel már másnap megejtették az első randit.

Anita teljes bejegyzését ide kattintva tudjátok megtekinteni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!