Király Viktort állva tapsolta meg Adam Levine - ifaktor
király viktor a nicsak ki vagyokban
Király Viktórék a Kékesen szánkóztak
Instagram/@kiralyviktor

Király Viktor ezt sosem felejti el: Adam Levine állva tapsolta meg őt

Király Viktor egy nagy elismerést tudhat magának, ugyanis négy, a zene iparban elismert szupersztárt is sikerült lehengerelnie a hangjával. Erre legújabb Instagram-bejegyzésében emlékezett meg.


Király Viktor nem csak itthon, de a tengeren túlon is bontogatta már a szárnyait. Gondoltad volna, hogy már éve annak, hogy szerepelt Amerika egyik legnépszerűbb tehetségkutatójában, a The Voice című műsorban, amely később hazánkban is megjelent magyar feldolgozásban? Az énekes legutóbbi Instagram-bejegyzésében emlékezett meg a nagy eseményről.

A műsor során a négy zsűri először az előadónak háttal hallgatja meg annak produkcióját. Amikor pedig úgy érzi egy igazán tehetséges ember áll a színpadon, akivel szívesen dolgozna együtt megnyomja az előtte található gombot, amelynek köszönhetően megfordul és csak akkor látja meg az énekes arcát. Király Viktor igazán lehengerelte a zsűrit, ugyanis mind a négy szupersztár Adam Levine, Blake Shelton, Pharrell Williams és Gwen Stefani is megfordult mielőtt véget ért volna a dal.

,,Nem akarom elhinni, hogy már hét év telt el a #thevoice óta. Annyi mindent tanultam ebben az időszakban. Főleg szorgalmat, alázatot és kitartást. A mai napig ezeket a tulajdonságokat próbálom alkalmazni a minden napi életemben hol kisebb nagyobb sikerrel a lényeg, hogy mindig próbálok egy picit jobb lenni, mint voltam, legyen ez szakmai terén vagy más területen. A lényeg! Soha ne adjuk fel az álmunkat és harcoljunk a végsőkig, hogy elérjük azokat!”

-írta Instagram-bejegyzésében Viktor.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!