Kirsten Dunst újra Mary Jane akar lenni - ifaktor
Kirsten Dunst és Tobey Maguire a Pókember című filmben

Egy interjúban Kirsten Dunst kifejtette, hogy nagy vágya, hogy újra Mary Jane Watsont játsszon egy következő Pókember filmben.


Kirsten Dunst eddig sokat nem beszélt erről, de elmondása szerint nagyon nyitott arra, hogy egy jövőbeli Pókember filmben szerepelhessen, mint M.J.

A 39 éves színésznő elmondta, hogy egy rendkívül egyszerű döntés lenne, ha felkérnék, ugyanis mind a magán, mind pedig a szakmai életét is elképesztő módon befolyásolták a régi Mary Jane szerepek.

„Természetesen, hogy elvállalnám. Egy párszor már kérdeztek róla, de ez egy egyértelmű dolog. Hatalmas részét képezte mind a karrieremnek, mind pedig a magánéletemnek.”

tette hozzá Kirsten.

„Ez egy nagyon király örökség, aminek része lehetek és igen én lehettem az első pókember rajongó.”
„Úgy érzem, hogy ez egy nagyon különleges dolog, mivel a rajongók sokáig együtt éltek ezekkel a filmekkel és van aki ezeken is nőtt fel. Ez az örökség dolog az, ami ennyire izgalmas. Nagyon jó valami miatt izgatottnak lenni. Mindannyian nagyon sok dologgal vagyunk lekötve mostanában.”

mondta az első M.J-t alakító színésznő.

Bevallotta, hogy még nem látta a legújabb Pókember: Nincs hazaút című filmet, de meg fogja nézni a gyermekével.

„Annyira jó érzés látni embereket ahogy azért mennek a moziba, hogy valami újra megdobogtassa a szívüket.”
„Láttam reakció-videókat a Nincs hazaút vetítéséről és azt mondtam:
'ÚRISTEN! Az embereknek erre volt most szükségük. Jobban mint valaha.'”

A színésznő 2002-2004-2007-ben alakította Mary Jane Watsont a legelső és megismételhetetlen Pókember, Tobey Maguire mellett.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!