Kiss Ramóna elárulta, miért szeretett bele a férjébe - ifaktor
Lékai-Kiss Ramóna
Kiszanálta a kisfia játékait Lékai-Kiss Ramóna
Instagram/@ramona_kiss

Kiss Ramóna elárulta, melyik pillanatban szeretett bele férjébe

Különösen megható bejegyzésben vallott szerelmet Máténak.


Kiss Ramóna az Instagram-oldalán árulta el a rajongóinak, hogy férjével, Lékai Mátéval ünneplik a harmadik évfordulójukat házasokként. Ugyanis a műsorvezető több fotót is megosztott, amelyeken közösen szerepelnek szerelmével. Ramóna elárulta, hogy imád feleség lenni és számára a házasság egy igazi szent kötelék.

Továbbá Ramóna azt is leírta, hogy pontosan emlékszik arra a pillanatra, amikor beleszeretett a férjébe, ugyanis Máté már az első randin levette őt a lábáról. Szerelmük pedig azóta is töretlenül tart és a pár reméli, hogy ez örökké így is marad.

,,Hol is kezdjem...❣️ Ritkán szoktunk nyilvánosan ömlengeni, de ma engedjétek meg nekünk, ugyanis ma vagyunk három éves házasok! Kimondani is durva😅! Tudom, tudom a három nem is olyan sok és a cél nekünk is az 50, de annyira menő, hogy három éve azt mondhatom, hogy a férjem. Úgy szeretek feleség lenni. Nekem ez szent kötelék és igyekszem mindent megtenni azért, hogy ez még nagyon sokáig így legyen (mondjuk örökké😍🤷🏼♀️😁)! Hétvégén volt egy beszélgetés, ahol egy szerelmes pár elmesélte, hogy mikor először találkoztak milyen ruhában volt a másik, én persze azonnal "számon kértem" a férjemen, hogy vajon emlékszik-e rá mit viseltem az első randin..... nem emlékezett én persze megsértődtem, de csak csöndben, mert ha megkérdezte volna Máté, hogy Ő mit viselt, nem tudtam volna válaszolni🙄🤷🏼♀️😅! Arra viszont emlékszem milyen volt az első pillantás, az első csók, az első érintés, hogy mennyire levett a lábamról, hogy két perc alatt 100 kérdést tett fel, hogy vicces volt, hogy a szép szemeivel rám nézett, hogy úgy kezelt mint egy "kislányt".... és akkor ott, azonnal és menthetetlenül beleszerettem és ez azóta is tart! Csak azt kívánom nekünk, (bár tudom Te nem hiszel a Hamupipőke mesében) hogy ez a szerelem tartson örökké!❤️ Szeretlek és köszi, hogy vagy!”

-írta Ramóna az Instagram-bejegyzésében.

Ramóna és Máté öt éve alkotnak egy párt, ez idő alatt pedig született egy közös kisfiúk is, Noé. Ritkán osztanak meg privát pillanatokat az életükből, még a boldogító igent is titokban mondták ki.


Ne hagyd ki!