Kobe Bryant lánya apját követi és Oscar-díjban reménykedik - ifaktor
Kobe és Natalia Bryant egy közös képen

A néhai világklasszis kosárlabdázó Kobe Bryant 18 éves lánya, a filmiparban próbálja ki magát, amire az inspirációt édesapja adta.


Kobe Bryant lánya Natalia Bryant minden bizonnyal édesapja filmes útját szeretné követni. Egy interjúban elmondta, hogy egy napon Oscar-díjban is reménykedik.

Kobe 18 éves lánya egy motivált, feltörekvő filmrendező. A beszélgetés során, melyet az IMG Modelsnek adott elmondta, hogy édesapjával megszámlálhatatlan órákat töltöttek azzal, hogy filmeket néztek és elemezték azokat.

A lány karrierje azonban csak most kezd el felfelé ívelni és elmondta, hogy hónapokat töltöttek azzal, hogy különböző sztorikat és megvalósítási folyamatokat hasonlítottak a saját, már eddig megszerzett tapasztalataikhoz.

Apja nyomdokaiba pedig úgy léphet, ha megnyeri az Oscart, ugyanis Kobe miután 2016-ban visszavonult a kosárlabdától, a filmes pályán is nagyot húzott, ugyanis egy minifilmjével, melyet a kosárlabda iránti szeretetéről készített, elnyerte ezt a díjat. A film címe: „Dear Basketball"

Amikor arról kérdezték Nataliat, hogy hol látja magát 10 év múlva, csak annyit válaszolt:

„Oscart szeretnék nyerni. Nem tudom még, hogy miért és milyen kategóriában, de ott van a terveim között."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!