Kobe Bryant megható emlékeiről mesélt lánya - ifaktor
Natalia Bryant rózsaszín felsőben ül göndör hajjal
"Imádok az apámról beszélni. Keserédes, de jobban élvezem, hogy beszélhetek róla, mint hogy szomorú lennék" - mondta a modell és elsőéves egyetemista.


Natalia Bryant továbblépett édesapja, az NBA-legenda Kobe Bryant halála után.

Az IMG modell és a Dél-Kaliforniai Egyetem elsőéves hallgatója a Teen Vogue címlapinterjújában mesélt gyermekkoráról és kosárlabda-sztár édesapjáról. Beszélt a 2020 januárjában történt helikopterbaleset utáni életéről is, amelyben édesapja és 13 éves testvére, az ifjúsági kosárlabdasztár Gianna Bryant életét vesztette.

A filmes szakos hallgató elmondta, hogy a filmek iránti szeretetét onnan örökölte, hogy együtt nézte őket édesapjával, aki Oscar-díjat nyert a Kedves kosárlabda című animációs rövidfilmjéért. A 2019-es Star Wars: Skywalker felemelkedése című film éjféli vetítése után a Los Angeles Lakers játékosa beleegyezett, hogy még aznap este megnézi lányával az összes Star Wars filmet.

"Ő a legjobb lányos apuka a világon. Csak hagyta, hogy lejátsszam a kedvenc zenei listámat, és Taylor Swiftre jammeljek egész úton visszafelé, és beszélgessünk a Star Warsról is. Annyira jó móka volt"

- mondta, mielőtt bevallotta volna, hogy az este nem a tervek szerint alakult:

"A film első felénél elaludtam".

Arra a kérdésre, hogy a családja hogy van mostanában, a 18 éves lány azt mondta, hogy édesanyjával a kishúgaira, a 4 éves Bianka Bellára és a 2 éves Capri Kobe-ra koncentrálnak.

"Az ember megteszi a tőle telhető legjobbat. A kishúgaimnak próbáljuk megőrizni ezt az emléket. És próbálunk emlékezni arra is, hogy minden napot úgy éljünk meg, ahogy ők tennék"

- osztotta meg.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!