Kóbor Jánosra érzelmekkel telítődve gondol lánya - ifaktor
Kóbor János egy interjúban

Kóbor Jánost, az Omega együttes frontemberét két hónapja veszítettük el, most azonban lánya elmondta milyen érzések kavarognak benne.


Kóbor János a magyar zenei világ egyik kiemelkedő alakja volt. Két hónappal ezelőtt kapta el a koronavírust, amiből sajnálatos módon nem tudott felépülni. A 78 éves énekes halálhírétől rengetegen megdöbbentek. Leginkább családja, aki eddig a pillanatig teljesen elvonult a nyilvánosság elől. Most azonban a néhai énekes lánya vette a bátorságot és megszólalt a benne keringő érzésekről.

Kóbor Léna elmondása szerint, nem telik el úgy nap, hogy ne gondolja édesapjára.

"Sokat beszélgetünk róla, szinte mindig eszünkbe jut, mit mondana, mit csinálna adott helyzetben. Ezért úgy érzem, mintha most is velem lenne, így könnyebb elviselni a hiányát. Mi egy nagyon összetartó család vagyunk."

Léna édesanyját is magasztalta, aki hatalmas erőfeszítésekkel tartja együtt a családot és nem csak rá, de testvéreire is számíthatnak mindenben.

„Csodálom, mert fantasztikus és erős nő. Testvéreimmel együtt mindig mindenben számíthatunk rá. Nagyon közeli a kapcsolatunk, szinte barátnők vagyunk, nincsenek titkaink egymás előtt. Néha picit szigorú, de tudom, hogy ő az, aki a legjobbat akarja nekem”

Léna a Blikknek azt is elárulta, hogy akármennyire szereti édesapja zenéit, egyelőre nem áll készen arra, hogy ezekből merítkezzen. Így ha tehet mást hallgat és mivel énekel, így teljesen más dalokat részesít előnyben.

"Imádom a Papa hangját, de most ez még nem megy nekem. Szeretem a klasszikus zenét is, ugyanakkor a pop/rockot is. Sokat voltam a Papa koncertjein, de a Mama mindig vitt könnyűzenei előadásokra is."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!