Köllő Babett így reagált a beszólásokra - ifaktor
Köllő Babett Sztárban sztár leszek
Köllő Babett az utóbbi időben Instagram-oldalán kap hideget meleget a követőitől. Most már viszont nem hagyta szó nélkül a megjegyzéseket.


Jelenleg a Sztárban sztár leszek! című műsorban láthatjuk, mint zsűritag minden vasárnap. A stylist-ok pedig minden héten extrém ruhába öltöztetik a luxusfeleséget. Babett ennek természetesen csak örül, hiszen ezek a szettek tükrözik vadóc egyéniségét.

Azonban követői sokszor nemtetszésüket fejezik és legújabb sminkje mögött is tévesen új plasztikai műtétek nyomát látják. Az utóbbi adásban többen azzal vádolták Babettet, hogy színes kontaktlencsét is berakott.

Instagram-bejegyzésében Babett reagált az őt ért sértésekre és tisztázta, hogy mostanában semmilyen esztétikai beavatkozáson nem vett részt. Annak az okát is megosztotta, hogy miért csak most vették észre követői zöld színű szemét. Mert mostani sminkje ezt jobban kiemelte, mint az eddigiek.

A rajongók mellett több influencer is egyetértését és dicséretet fejezte Babettnek köztük Kárpáti Rebeka és Kajdi Csaba is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!