Köllő Babett testük elfogadására tanítja követőit - ifaktor

A népszerű színésznő, Köllő Babett számtalanszor hangoztatta már különböző médiában is, hogy mennyire fontos dolog, önmagunk elfogadása és szeretete. Most erre külön is felhívja követői figyelmét Instagram-oldalán.


Babett elárulta, hogy véleménye szerint azok az emberek, akik minél hamarabb tanulják meg elfogadni testüket, azok annál tovább is lesznek boldog emberek.

Így arra kéri követőit is, hogy ha lehet, minél előbb kezdjék el megszeretni a testüket úgy, ahogy van. Hiszen az az évek során folyamatosan változik is. Ha előbb megtanuljuk szeretni és tisztelni testünket, annál boldogabb emberek lehetünk.

A színésznő követőit rengeteg kommentet hagytak fotója alatt és szinte mindegyik, egytől-egyig Babettet dicséri és biztatja. Persze szerintünk is, fantasztikus, ahogyan Babett kinéz és igazán büszke lehet magára.

A bejegyzést ide kattintva láthatod.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!