Videón, ahogy Marc Anthony egy vak kisfiúval énekel - ifaktor

Nem is kaphatott volna jobb születésnapi ajándékot Johnny Rivera Jr, mint hogy Marc Anthonyval énekelhetett együtt.


Johnny Rivera Jr. 16 születésnapját töltötte, amikor elvitték egy Marc Anthony koncertre. Azonban arra senki sem számított, hogy az énekes leugrik a színpadról és a fiúval együtt énekelnek majd.

Rivera Jr. vakon született, de maximálisan élvezi az életet. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy az énekes legutóbbi koncertjén az első sorban ugrált. A brooklyni Barclays Centerben megrendezésre kerülő koncertre a fiú édesapjával érkezett. Arra viszont senki sem számított, hogy az énekes leugrik hozzá az első sorba.

Édesapja Johnny Rivera Sr. egy videót posztolt Instagramra, ahol a kisfia Anthony egyik legjobb számára a Vivir Mi Vida-ra táncol, majd a következő videóban már együtt táncol az énekes és a kisfiú. Valószínűleg élete legnagyobb ajándékát kapta ezzel a fiú, amire amíg él, mindig emlékezni fog!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

A visszatérés Nagy Úr – Hayden Christensen újra a Star Warsban

Az új Star Wars-sorozat, főszereplője Rosario Dawson, pedig meg annyira örült, hogy el is kotyogta Hayden Christensen visszatérését.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!