Konyhafőnök VIP: A műsor miatt áll szakácsnak egy versenyző - ifaktor
A Konyhafőnök VIP
Uszkó Lázslóra olyan nagy hatást gyakorolt A Konyhafőnök VIP, hogy a színész úgy döntött, komolyabban veszi a főzést, mint eddig valaha.


A Konyhafőnök VIP legutóbbi kiesője Uszkó László volt, aki most a Reggeliben beszélt a műsorban szerzett élményeiről. Korábban is napi szinten főzött otthonában és eddig úgy gondolta, nagyon is ért a főzéshez. Azonban A Konyhafőnök VIP-ben jött rá, hogy igenis tudnak neki újat mutatni. László véleménye szerint kiesése oka, hogy nem volt elég jó a tálalásban, illetve nem volt jó passzban azon a napon, amikor hazaküldte őt a zsűri.

Ezután viszont csak még jobban a főzés szerelmese lett és a műsor hatására belekezdett egy képzésbe, amely elvégzése esetén szakács végzettséget szerez majd. László elmondta, hogy nagyon élvezi az oktatást, illetve izgatott, hiszen először jár úgy iskolába, hogy nem azért, mert kötelező, hanem mert érdekli.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!