Körcsönyei Polly nagy bejelentést tett - ifaktor
Körcsönyei Polly fekete kalapban és ruhában áll fehér fal előtt

A népszerű tartalomgyártó, Körcsönyei Polly a kávék és a kávézás nagy szerelmese. Erre a bejelentésére azonban nem igazán számítottak még követői sem.


Polly ugyanis Instagram-oldalán árulta el a nagyszerű hírt, hogy saját webshopot indított el és ezzel egy óriási mérföldkőhöz érkezett az életében.

A webshop kávé kapszulákat, őrölt szemes kávét, forró csokoládét és saját keze által készített bögréket tartalmaz, amikből jóízűen fogyaszthatjuk a többi kapható terméket.

Polly ezzel egy álmát valósította meg, amiért irtó büszke lehet magára, akárcsak követői. Gratulálunk az influenszernek!


„Sziasztok!❤️ A mai napon elértem egy nagy mérföldkőhöz ismét az életemben: elindítottam a saját webshopomat!☕️🥰Kapszulás, őrölt, szemes kávék, forró csokoládék és saját festésű kézművesbögrék kaphatók. 😍Látogassátok meg a www.poffe.hu oldalamat és kövessétek a @mypoffe instagram oldalamat, ahol a Poffe termékekről publikálok. A csészék limitált kiadásúak lesznek mindig, mert 20-30 db-nál többet nem tudok csinálni belőle, de a megjelenésről a @mypoffe oldalon tájékoztatást kaptok majd mindig. Illetve az Instagram oldalon várom a termékekkel kapcsolatos észrevételeket, építő kritikákat és javaslatokat, hogy mit szeretnétek még látni a webshopomba. Egy videót is készítettem a nagy munkám folyamatáról ezt le tudjátok csekkolni a Polly Channel csatornámon!❤️ Nagyon remélem tetszeni fog nektek! Köszönök mindent"

- mesélte követőinek Instagram-oldalán Polly.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!