Korda Györggyel, olyan dolog történt, hogy sírva fakadt - ifaktor
Korda György és Balázs Klári
Csonka András ezért imádja Korda Györgyéket

Korda Györggyel, olyan dolog történt, hogy sírva fakadt

Ezt az élményt soha nem felejtik el Klárikával.

Korda György 65 éve, míg felesége, Klárika 43 éve van a pályán. A házaspárral, azonban a múlt hétvégén olyan dolog, ami eddig karrierjük alatt egyszer sem.

Siófok Sóstón a rendszeren visszajárók már tudják, hogy hosszú ideje hagyomány, Weisz Viktor fellépése. A fiatal zenész hetente többször is koncertet ad a helyi pizzériában, amire fiatalok és idősek egyaránt elmennek. Viktor egyik különleges képessége, hogy nagyon ügyesen utánozza Horváth Charlie-t (közös daluk is megjelent), Pataky Attilát, Máté Pétert és akár Korda Györgyöt is, akivel személyes jó barátságban van.

Szombat este, amikor Viktor éppen Korda Gyuriék Reptér című dalát énekelte, a rendezvény egyik munkatársa felhívta Balázs Klárit, aki a késői óra ellenére, szinte azonnal felvette a kagylót. Az énekesnő, amikor meghallotta saját dalukat a háttérben, azonnal elérzékenyült. Erre a munkatárs odaadta Viktornak a telefont, aki Kláriék engedélyével ki is hangosította őket. Ekkor a házaspár néhány mondatot szólt a közönséghez, akik annyira örültek a zenészek hangjának, hgy őrületes kiabálást hallattak, ezután pedig közösen el is énekeltek egy-kép dalt.

Ezt a bulit sem Viktor, sem a jelenlévők, sem pedig Kláriék nem fogják soha elfelejteni, hiszen a házaspár könnyekig hatódott a történtek miatt.

„Még mindig nem találom a szavakat, olyan fantasztikus élmény volt! (…) A telefonon keresztül éreztük az emberek szeretetét, a lelkesedést, a bulit. Arra Gyuri és én is különösen büszkék vagyunk, hogy így, egy telefonon keresztül is fantasztikus bulit tudtunk csinálni! Elképesztő… Életünk legkülönlegesebb koncertélménye volt ez! (…) Gyuri számára a közönség szeretete a minden. Életelixír injekció, ami a szívéig szalad.”

-lelkendezett hétfőn délelőtt a telefonban Balázs Klári a Borsnak.


Ne hagyd ki!