Ezt nem tenné meg Kovács Dóra, ha nem lenne párja? - ifaktor
Kovács Dóra narancssárga bikiniben
Követői szerint Kovács Dóra párja megőszült mellette
Instagram/ @kovacs_dora_hivatalos

Ezt nem tenné meg Kovács Dóra, ha nem lenne párja?

Kovács Dórának nagy önbizalmat ad párja szeretete. A műsorvezető egyik legújabb Instagram-bejegyzésében mutatta meg magát kócosan és fáradtan, mert szerelmének így is tetszik.


Kovács Dórát az Éjjel-nappal Budapest című sorozatban ismerhettük meg, azután pedig olyan műsorokban is feltűnt, mint például a Nyerő Páros. Mostanra már nem igazán láthatjuk őt a kamera előtt, de Instagram-oldalán előszeretettel oszt meg pillanatokat az életéből. Nemrég rátalált a szerelem és párját is büszkén mutatta meg a követőinek.

Úgy tűnik, Dóri boldogabb, mint eddig valaha és párja nem csak örömöt hozott az életébe, hanem önbizalmat is adott neki. Legújabb Instagram-bejegyzésében árulta el a műsorvezető, hogy szerelmének tetszik kócosan és fáradtan is, ezért Dóri a követőinek is megmutatta ezt az arcát.

,,Mert azt mondta neki tetszem így… akkor hát itthagyom 🤭🤷🏽♀️
Kócosan, fáradtan, egy egész napos munka után és még a bevásárolt papírzsepi is félig kilóg a táskámból 🤷🏽♀️😅 Az a helyzet, hogy leginkább ebben minőségben vagyok fellelhető a mindennapokban.”

-írta az Instagram-bejegyzésében Dóra.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!