Kovács Patrícia bombaformában van - ifaktor
Kovács Patrícia kék ruhában

A népszerű színésznő, Kovács Patrícia Instagram-oldalán mutatta meg alakját egy dögös fehérneműben. Patrícia szerint nem szabad, hogy a feszélyezzenek bennünket a világ elvárásai és egy negyvenes nő is bátran posztolhat ilyen fotót.


Kovács Patrícia nagyon büszke az alakjára és minden oka meg is van rá, ugyanis teste fiatalokat megszégyenítő. A színésznő mindig is hangoztatja, hogy rendszeresen sportol, hiszen nagy szenvedélye a futás.

Patrícia most legutóbbi Instagram-bejegyzésében mutatta meg alakját egy fehérneműben és elárulta, hogy számára mit jelent a kényelem és egy jó fehérnemű mellett még miben érzi felszabadultnak magát.

,,Eljött az idő, hogy a nők az élet minden területén élvezhessék a maguk szabadságát és kényelmét. Többé ne feszélyezzen bennünket a külvilág elvárása, tegyük, amit csak szeretnénk, és ha ahhoz van kedvünk, akár fotózzuk magunkat fehérneműben 40-en túl is. A kényelem mindenkinek mást jelent: minden nő testformája és mérete egyedi, így meg kell találnunk azt a darabot, amiben szabadnak, szépnek és magabiztosnak érezhetjük magunkat.”

-írta Instagram-bejegyzésében Patrícia.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!